Hos Metier går vi op i at vide, hvor vores råvarer kommer fra. Vi samarbejder med en række lokale leverandører, hvor vi ved, at kvaliteten er i top. 

 

Lokale råvarer

Vores kød er økologisk. Blandt vores leverandører af gris, okse og lam tæller Druebjerggaard, Slagtergården, Hindsholm og Steensgaard.

 

Økologiske kyllinger og ænder får vi fra Bryan der har Dalbakkegård på Lolland.

Brinkholm, Birkemosegård, Kiselgården og Søtofte Jordbrug leverer biodynamisk og økologisk grønt.

 

Fisk får vi fra Fiskerikajen, der er med i "FSK" - Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri, som bl.a. har fokus på mindre udsmid.

Vin

Vores vinkort er baseret på økologiske eller biodynamiske vine primært fra Frankrig og Italien.

 

Vi har derudover flere naturvine på kortet. Naturvin fremstilles af økologiske eller biodynamiske druer, hvor der hverken tilsættes sukker eller gær. Der er dermed ingen form for "manipulation" for at fremme gæringsprocessen.

Åbningstider

Torsdag - Lørdag:  15.00-23.00

Køkkenet har aftenåbent fra 17.30-21.30

Åbent for selskaber alle dage (inkl. frokost), kontakt os for mere info.

  • Instagram - Black Circle

Adresse og kontaktinfo

 

Blegdamsvej 70, 2100 København Ø

mail@restaurantmetier.dk

Tlf.:  35249017

© 2016 Metier - Alle rettigheder forbeholdes