Ceviche af kulmule fra Fiskerikajen

Vinaigrette på grape og urte-olie, bladselleri, glaskål, ristet boghvede og strandurter 

 

 

Zucchini fra Brinkholm

Gremolata, buratta, hengemte tomater, grønkål og kerner ristet m. fennikelfrø

 

 

Glaserede beder fra Birkemosegaard

Friskost-creme, ristede hasselnødder, appelsin og urter

 

Braiseret svinebryst fra Hvidkildegaard

Selleri, skalotter, sortkål, syltet sennep og sauce

 

 

Tærte med syltede blommer, saltet karamel-is, granité og skovsyre

       

   

    3 serveringer 300,-

    4 serveringer 340,-

    5 serveringer 375,-

      

 

       Der tages forbehold for små daglige ændringer i menuen.

       Vi tager hensyn til allergener og tilbyder vegetariske alternativer.

       Kontakt os gerne på forhånd med særlige ønsker.