METIERS AFTENKORT

(torsdag-lørdag)

     

      Torsk fra Fiskerikajen

       Blåmuslinger, ramsløg, kål-skud, boghvede og sauce

     Stenbiderrogn fra Fiskerikajen

     Porrer, stracciatella, saltede citroner og urter

   

     Knoldselleri fra Birkemosegaard

     Pocheret æg, gremolata, ristede kerner og grønkål

     Gris fra Hvidkildegaard

     Rødbeder, æbler, kalettekål, peberrod og sauce

     Appelsintærte, kanel-is, granité og skovsyre

       

     3 serveringer 300,-

     4 serveringer 340,-

     5 serveringer 375,-

      Vælges af køkkenet

 

       Der tages forbehold for små daglige ændringer i menuen.

       Vi tager hensyn til allergener og tilbyder vegetariske alternativer.

       Kontakt os gerne på forhånd med særlige ønsker.

 

 

 

Gris fra Hvidkildegaard

Rødbeder, æbler, kalettekål, sauce og urter

170,-

 

Torsk fra Fiskerikajen

Blåmuslinger, ramsløg, kål-skud, boghvede og urter

170,-

Snackkortet:

Tatar af okseinderlår                                   75,-

Marinerede oliven el. saltede mandler     40,-

Surdejsbrød og kærnemælkssmør            35,-

 

Oste                                                             40,-

Åbningstider

Torsdag - Lørdag:  15.00-23.00

Køkkenet har aftenåbent fra 17.30-21.30

Åbent for selskaber alle dage (inkl. frokost), kontakt os for mere info.

  • Instagram - Black Circle

Adresse og kontaktinfo

 

Blegdamsvej 70, 2100 København Ø

mail@restaurantmetier.dk

Tlf.:  35249017

© 2016 Metier - Alle rettigheder forbeholdes