METIERS AFTENKORT

(torsdag-lørdag)

 

      Hellefynder fra Fiskerikajen

      Svampe-ragout, rosenkål, blåmuslinger, peberrod og urter

     Braiseret fennikel fra Brinkholm

     Pesto på grønkål, Pecorino, blodappelsin, urter og ristede kerner

   

     Porrer fra Birkemosegaard

     Råmælks-ost, urteolie, kærnemælk, saltede citroner, boghvede og urter

     Oksekæber fra Strandegaard

     Græskarpuré, sortkål, lavendel-glaserede gulerødder og sauce

     Karamelliserede æbler, hvid chokolade, syltede solbær, granité og crumble

       

     3 serveringer 300,-

     4 serveringer 340,-

     5 serveringer 375,-

      Vælges af køkkenet

 

       Der tages forbehold for små daglige ændringer i menuen.

       Vi tager hensyn til allergener og tilbyder vegetariske alternativer.

       Kontakt os gerne på forhånd med særlige ønsker.

 

 

De hurtige:

 

Oksekæber fra Strandegaard

Græskarpuré, sortkål, lavendel-glaserede gulerødder og sauce

170,-

 

Hellefynder fra Fiskerikajen

Svampe-ragout, rosenkål, blåmuslinger, peberrod og urter

170,-

Snackkortet:

Anderillettes og syltede beder                 55,-

Tatar af okseinderlår                                65,-

Marinerede oliven el. saltede mandler     40,-

Surdejsbrød og kærnemælkssmør            35,-

 

Oste                                                  35,- pr. stk

Åbningstider

Torsdag - Lørdag:  15.00-23.00

Køkkenet har aftenåbent fra 17.30-21.30

Åbent for selskaber alle dage (inkl. frokost), kontakt os for mere info.

  • Instagram - Black Circle

Adresse og kontaktinfo

 

Blegdamsvej 70, 2100 København Ø

mail@restaurantmetier.dk

Tlf.:  35249017

© 2016 Metier - Alle rettigheder forbeholdes