Kuller fra Fiskerikajen
Bladselleri, kål-toppe, peberrod, sauce på fennikel, muslinger og valle
Græskar fra Odsherred
Svampe-bouillon, buratta, grønkål og boghvede
Glaserede beder fra Birkemosegaard
Friskost-creme, ristede kerner m. fennikelfrø, appelsin og urter
Braiseret svinebryst fra Hvidkildegaard
Lilla gulerødder, skalotte-løg, sortkål, æble og sauce
Mørk chokolade, stjerneanis-is, kirsebær-granité, hasselnødder og skovsyre
3 serveringer 300,-
4 serveringer 340,-
5 serveringer 375,-
Snacks:
Tatar: 85,-
Saltede mandler: 35,-
Oliven: 35,-
Radiser og gedeost: 45,-
Oste og kompot: 40,- stk
Der tages forbehold for små daglige ændringer i menuen.
Vi tager hensyn til allergener og tilbyder vegetariske alternativer.
Kontakt os gerne på forhånd med særlige ønsker.