Smørdampet kulmule fra Fiskerikajen

 Sauce på fond og muslinger, grillet agurk, pak choi og mandler

 Hvide asparges fra Lammefjorden

 Brunet smør, strandmælde, hasselnødder og rapsblomster

Forårsgrønt fra Birkemosegård

 Fennikelcreme, gremolata, bladgrønt, Comté

Onglet fra Strandegård

Østershatte, bladbeder, grønne asparges, ramsløg og sauce

 

  Syren-bagte rabarber fra Birkemosegård

 Cremefraiche-is, crumble og skovsyre

       

   

     3 serveringer 300,-

     4 serveringer 340,-

     5 serveringer 375,-

      

 

Snacks:

Grønt-kroketter og emulsion:     50,-

Saltede mandler:                         35,-

Oliven:                                          35,-

Radiser og gedeost:                    45,-

Oste og kompot:                         40,- stk

  

       Der tages forbehold for små daglige ændringer i menuen.

       Vi tager hensyn til allergener og tilbyder vegetariske alternativer.

       Kontakt os gerne på forhånd med særlige ønsker.

Åbningstider

Torsdag - Lørdag:  15.00-23.00

Køkkenet har aftenåbent fra 17.30-21.30

Åbent for selskaber alle dage (inkl. frokost), kontakt os for mere info.

Adresse og kontaktinfo

 

Blegdamsvej 70, 2100 København Ø

mail@restaurantmetier.dk

Tlf.:  35249017

  • Instagram - Black Circle

© 2016 Metier - Alle rettigheder forbeholdes