Ceviche af kulmule fra Fiskerikajen

 Grillet agurk, grøn chili, glaskål, citron-vinaigrette og urter

 Hvide asparges fra Lammefjorden

 Brunet smør, pocheret æg, hasselnødder og strandkålsblomst

Aubergine og nye hvidløg fra Birkemosegård

Gremolata, bladgrønt, ristede kerner og gedeost

Gris fra Hvidkildegård

Svampe, pak choi, grønne asparges, sennepskorn og sauce

 

  Jordbær fra Ventegodtgaard

 Rabarber-kompot, cremefraiche-is, crumble og skovsyre

       

   

     3 serveringer 300,-

     4 serveringer 340,-

     5 serveringer 375,-

      

 

Snacks:

Grønt-kroketter og emulsion:     50,-

Saltede mandler:                         35,-

Oliven:                                          35,-

Radiser og gedeost:                    45,-

Oste og kompot:                         40,- stk

  

       Der tages forbehold for små daglige ændringer i menuen.

       Vi tager hensyn til allergener og tilbyder vegetariske alternativer.

       Kontakt os gerne på forhånd med særlige ønsker.

Åbningstider

Torsdag - Lørdag:  15.00-23.00

Køkkenet har aftenåbent fra 17.30-21.30

Åbent for selskaber alle dage (inkl. frokost), kontakt os for mere info.

Adresse og kontaktinfo

 

Blegdamsvej 70, 2100 København Ø

mail@restaurantmetier.dk

Tlf.:  35249017

  • Instagram - Black Circle

© 2016 Metier - Alle rettigheder forbeholdes