METIERS AFTENKORT

(torsdag-lørdag)

 

      Torsk fra Fiskerikajen

      Musling-boullion, fennikel, peberrod, broccoli og ristede mandler

     Knoldselleri fra Brinkholm

     Henkogte tomater, ristede kerner m. fennikelfrø og urter

   

     Bagt græskar fra Brinkholm

     Græskar-puré, sprød boghvede, blåskimmel, grønkål og urter

     Okse fra Strandegaard

     Blomkålscreme, sortkål, glaserede gulerødder og sauce

     Karamelliserede æbler, hvid chokolade, syltede solbær, og crumble

       

     3 serveringer 300,-

     4 serveringer 340,-

     5 serveringer 375,-

      Vælges af køkkenet

 

       Der tages forbehold for små daglige ændringer i menuen.

       Vi tager hensyn til allergener og tilbyder vegetariske alternativer.

       Kontakt os gerne på forhånd med særlige ønsker.

 

 

De hurtige:

 

Okse fra Strandegaard

Blomkålscreme, sortkål, glaserede gulerødder, sauce og urter

170,-

 

Torsk fra Fiskerikajen

Musling-boullion, fennikel, peberrod, ristede mandler og urte-emulsion

170,-

Snackkortet:

Brislinger fra Fangst                                 50,-

Tatar af okseinderlår                                70,-

Marinerede oliven el. saltede mandler     40,-

Surdejsbrød og kærnemælkssmør            35,-

 

Oste                                                  35,- pr. stk

Åbningstider

Torsdag - Lørdag:  15.00-23.00

Køkkenet har aftenåbent fra 17.30-21.30

Åbent for selskaber alle dage (inkl. frokost), kontakt os for mere info.

  • Instagram - Black Circle

Adresse og kontaktinfo

 

Blegdamsvej 70, 2100 København Ø

mail@restaurantmetier.dk

Tlf.:  35249017

© 2016 Metier - Alle rettigheder forbeholdes