Torsk fra Fiskerikajen

Muslinge-sauce, rødbeder, peberrod, dild og rosenkåls-toppe

         Porrer fra Birkemosegaard

           Brunet smør-emulsion, æg, kapers, urter og malt

Hokkaido fra Birkemosegaard

Ristede kerner m. fennikelblomst, bladbeder, blåskimmel og sennepsvinaigrette

Braiseret gris fra Hvidkildegaard

Løg-puré, syltede tomater, sortkål og sauce 

Syltede blommer, kaffe-is, crumble, solbær-granité og skovsyre

       

   

    3 serveringer 300,-

    4 serveringer 340,-

    5 serveringer 375,-

      

 

Snacks:

 

     Tatar:                                             85,-

Saltede mandler:                         35,-

Oliven:                                          35,-

Radiser og gedeost:                    45,-

     Oste og kompot:                         40,- stk

  

       Der tages forbehold for små daglige ændringer i menuen.

       Vi tager hensyn til allergener og tilbyder vegetariske alternativer.

       Kontakt os gerne på forhånd med særlige ønsker.

Åbningstider

Torsdag - Lørdag:  15.00-23.00

Køkkenet har aftenåbent fra 17.30-21.30

Åbent for selskaber alle dage (inkl. frokost), kontakt os for mere info.

Adresse og kontaktinfo

 

Blegdamsvej 70, 2100 København Ø

mail@restaurantmetier.dk

Tlf.:  35249017

  • Instagram - Black Circle

© 2016 Metier - Alle rettigheder forbeholdes