Grillet makrel fra Fiskerikajen

Peberrod-emulsion, agurk, ræddiker, boghvede og urter

 

Hokkaido fra Birkemosegaard

Hokkaidocreme, 

 

Courgetter fra Odsherred

Saltede citroner, mynte, ristede kerner, blåskimmelcreme og urter

Braiseret gris fra Hvidkildegaard

Hokkaido, majroer, strandsennep, sortkål og sauce 

Syltede blommer, kaffe-is, crumble, solbær-granité og skovsyre

       

   

    3 serveringer 300,-

    4 serveringer 340,-

    5 serveringer 375,-

      

 

Snacks:

 

     Tatar:                                             85,-

Saltede mandler:                         35,-

Oliven:                                          35,-

Radiser og gedeost:                    45,-

     Oste og kompot:                         40,- stk

  

       Der tages forbehold for små daglige ændringer i menuen.

       Vi tager hensyn til allergener og tilbyder vegetariske alternativer.

       Kontakt os gerne på forhånd med særlige ønsker.

Åbningstider

Torsdag - Lørdag:  15.00-23.00

Køkkenet har aftenåbent fra 17.30-21.30

Åbent for selskaber alle dage (inkl. frokost), kontakt os for mere info.

Adresse og kontaktinfo

 

Blegdamsvej 70, 2100 København Ø

mail@restaurantmetier.dk

Tlf.:  35249017

  • Instagram - Black Circle

© 2016 Metier - Alle rettigheder forbeholdes