Kuller fra Fiskerikajen

Bladselleri, kål-toppe, peberrod, sauce på fennikel, muslinger og valle

         Græskar fra Odsherred

          Svampe-bouillon, buratta, grønkål og boghvede

Glaserede beder fra Birkemosegaard

Friskost-creme, ristede kerner m. fennikelfrø, appelsin og urter

Braiseret svinebryst fra Hvidkildegaard

Lilla gulerødder, skalotte-løg, sortkål, æble og sauce

Mørk chokolade, stjerneanis-is, kirsebær-granité, hasselnødder og skovsyre

       

   

    3 serveringer 300,-

    4 serveringer 340,-

    5 serveringer 375,-

      

 

Snacks:

 

     Tatar:                                             85,-

Saltede mandler:                         35,-

Oliven:                                          35,-

Radiser og gedeost:                    45,-

     Oste og kompot:                         40,- stk

  

       Der tages forbehold for små daglige ændringer i menuen.

       Vi tager hensyn til allergener og tilbyder vegetariske alternativer.

       Kontakt os gerne på forhånd med særlige ønsker.

Åbningstider

Torsdag - Lørdag:  15.00-23.00

Køkkenet har aftenåbent fra 17.30-21.30

Åbent for selskaber alle dage (inkl. frokost), kontakt os for mere info.

Adresse og kontaktinfo

 

Blegdamsvej 70, 2100 København Ø

mail@restaurantmetier.dk

Tlf.:  35249017

  • Instagram - Black Circle

© 2016 Metier - Alle rettigheder forbeholdes