Metier er en bistro på Østerbro med en stærk passion for gode, lokale råvarer. Vi serverer jordnære og genkendelige måltider i uformelle rammer, og det er altafgørende for os, at vores mad tilgodeser både smagsoplevelsen og miljøet.

 

Vores kød er økologisk, og grøntsagerne enten biodynamiske eller økologiske, ligesom det er helt essentielt for os at benytte lokale råvarer. Det sikrer, at råvarens kvalitet og friskhed er intakt, og samarbejdet med den lokale producent giver større gennemsigtighed og nærhed, end hvis man køber fra anonyme og konventionelle producenter.

 

Vi gør meget ud af at følge de danske råvarers sæson, og derfor tænker og arbejder vi langsigtet. Vi konserverer, sylter og tørrer råvarer - på den måde strækker vi sæsonens muligheder og sikrer en gennemtænkt rød tråd, fra det gror i jorden, til det lander på tallerkenen. Derfor skifter vi selvfølgelig også menu løbende efter årstidernes skifte. 

Velkommen til Metier, hvor fokus er på et velsmagende, jordnært og rustikt måltid i afslappede rammer.

 

Jens Munk Thomsen & Christian Hasle

Åbningstider

Torsdag - Lørdag:  15.00-23.00

Køkkenet har aftenåbent fra 17.30-21.30

Åbent for selskaber alle dage (inkl. frokost), kontakt os for mere info.

  • Instagram - Black Circle

Adresse og kontaktinfo

 

Blegdamsvej 70, 2100 København Ø

mail@restaurantmetier.dk

Tlf.:  35249017

© 2016 Metier - Alle rettigheder forbeholdes